Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
meganek Gość
|
Wysłany: Czw Kwi 06, 2006 18:49 Temat postu: w elblągu warto sie pojawic... |
|
|
...chocby na kilka godzin, te zloty maja klimat. borki maja swoj, elblag ma swoj. ale co tam pisac wiele, trzeba byc i wtedy poczuc  |
|
Powrót do góry |
|
 |
basenji 6th gear

|
Wysłany: Czw Kwi 06, 2006 18:57 Temat postu: Re: w elblągu warto sie pojawic... |
|
|
meganek napisał: | ...chocby na kilka godzin, te zloty maja klimat. borki maja swoj, elblag ma swoj. ale co tam pisac wiele, trzeba byc i wtedy poczuc  |
Gościu, miły gościu - może się zarejestrujesz i uzupełnisz profil?
zdrówko _________________ Megi II w trakcie tuningu
www.tomaszstezala.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
rosa Admin

|
Wysłany: Sob Kwi 22, 2006 08:57 Temat postu: |
|
|
Jasne, ze warto.. i to warto na cale dwa dni... Mozna przeciez sobie spokojnie przyjechac w PT wieczorem, rozstawic sie na kampingu chociazby... Jest co robic poza MEGAzlotem rowniez ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
MaciejR21N 4th gear

|
Wysłany: Pon Kwi 24, 2006 00:50 Temat postu: |
|
|
Cholera w lipcu musze być na weselu na ślasku :/ i to 22 lipca . To na 100% nadwyręzy mój budzet wiec nie wiem czy w tym roku bede mógł a raczej bede mial za co sie pojawic :/. _________________ R25 V6 2,9 Z7W i to dwie sztuki .
R21 Nevada GTS F3N1,7 +LPG DIGITAL ( w KWA)
R21 Sedan TXE J7T 2,2 +LPG DIGITAL
R19 Hb GTX F3N1,7 ( sprzedana do Bydgoszczy)
P 205 GTI 1,6
F126p (zezłomowany)
Maciej GG 3766878 ,kom. 600384008 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pR0SiAczek 6th gear

|
Wysłany: Pon Kwi 24, 2006 15:40 Temat postu: |
|
|
maciek nie bede ukrywal ze liczylismy na Ciebie... _________________ Power is nothing without control
-------------------------------------
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
MaciejR21N 4th gear

|
Wysłany: Pon Kwi 24, 2006 19:35 Temat postu: |
|
|
Cholera tez mi to nie pasuje ,ale niestety moje dochody sa ograniczone do tego dochodzi teraz lakierowanie wozu no i to wesele na ktore musze zakupic jakis garniturek buty :/ a jest ono tydzien po megazlocie.
Chyba ze zdarzy sie jakiś cud albo allegro bedzie mi sprzyjać.
Oglądajac jakiś program wpadłem nawet na dodanie jednej kategorii w konkursie audio a mianowicie "audio design" ( w ktorej oczywiscie bym nie startował bo nie mam z czym jezeli chodzi o design) ,ale to by rozwiazalo pewien drażniacy mnie np. temat ze AUDIO ocenia sie za pomoca oczu a jak sama nazwa wskazuje powinno być to oceniane narządami umieszczonymi troche bardziej na boki czaszki . _________________ R25 V6 2,9 Z7W i to dwie sztuki .
R21 Nevada GTS F3N1,7 +LPG DIGITAL ( w KWA)
R21 Sedan TXE J7T 2,2 +LPG DIGITAL
R19 Hb GTX F3N1,7 ( sprzedana do Bydgoszczy)
P 205 GTI 1,6
F126p (zezłomowany)
Maciej GG 3766878 ,kom. 600384008 |
|
Powrót do góry |
|
 |
rosa Admin

|
Wysłany: Wto Kwi 25, 2006 09:22 Temat postu: |
|
|
Maciej, to może ewentualnie zorientuj sie czy ktos z Twoich okolic nie bedzie smigal do Elblaga i byc moze (jesli nie bedziesz mial wlasnych funduszy) zabierz sie z nim... To tez jest jakies wyjscie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Wto Kwi 25, 2006 10:17 Temat postu: |
|
|
Do was mam ok. 100km. plus jazdy miejscowe co by mnie kosztowało ok. 50zł ale do tego dochodzi jakieś zarcie jakies spanie jakieś picie .....
A "krzywego ryja " przynajmniej u siebie nie toleruje :].
Jak mowiłem będe sie starał.
Akurat wq tamtym okresie mam troche jeżdzenia bo jade na zlot pikura potem bazuje na slasku potem wracam do domu na chwile ( w tym momencie jest megazlot) i przed 22 lipca musze byc spowrotem na slasku .Przed zlotem pikura musze jeszcze polakierowac samochod i wymienic (opcjonalnie) tylna klape bo w tym momencie to wstyd sie gdzies pokazac .
No i ktos mnie musi jeszcze nauczyc "tradycyjnych" weselnych tanców <rotfl> bo juz od samej muzyki na tej imprezie bedzie mi sie zle robiło  |
|
Powrót do góry |
|
 |
rosa Admin

|
Wysłany: Wto Kwi 25, 2006 11:42 Temat postu: |
|
|
Eeee tam.. Cesarka... MEGA wazniejszy A na Cesarke na bank bedzie ktos smigal z Twoich okolic wiec moze tam sie z kims zabrac ) A po drugie kto mowi o krzywym ryju ?? Po prostu pozwala to zminimalizowac koszta  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|