Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mek 2nd gear

|
Wysłany: Pon Sty 21, 2013 18:36 Temat postu: Customowy wydech z kwasówki - Elbląg. |
|
|
Witam.
Może Ktoś wie gdzie w Elblągu można wykonać przelotowy układ wydechowy z kwasówki? Ja odwiedziłem kilka zakładów ale nic z tego...
Pozdrawiam. _________________
Pieniądze można zainwestować, lub przepier**lić. Można też zainwestować w Renault, czyli przepier**lić  |
|
Powrót do góry |
|
 |
koza 4th gear

|
Wysłany: Sro Sty 23, 2013 14:15 Temat postu: |
|
|
Pytaj u V-Maxa na szarych szergów. _________________ Nic żadnej roboty nie wezmę, nie wiem , nie znam się, nie orientuje się zaaaaarobiony jestem!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
mek 2nd gear

|
Wysłany: Sro Sty 23, 2013 19:20 Temat postu: |
|
|
A nawet o nich nie pomyślałem. A orientujesz się jak to u nich ze spawaniem kwasu? Robili już komuś wydech? Jak na razie faworyta mam z Olsztyna  _________________
Pieniądze można zainwestować, lub przepier**lić. Można też zainwestować w Renault, czyli przepier**lić  |
|
Powrót do góry |
|
 |
rosa Admin

|
Wysłany: Pią Sty 25, 2013 08:48 Temat postu: |
|
|
Trzeba było nie pisać skąd on jest...  _________________ Elbląg moim miastem, RENAULT moją marką |
|
Powrót do góry |
|
 |
mek 2nd gear

|
Wysłany: Pią Sty 25, 2013 09:19 Temat postu: |
|
|
rosa napisał: | Trzeba było nie pisać skąd on jest...  |
A niby dlaczego? to żadna tajemnica Szukam jak najbliżej czyli Olsztyn-Trójmiasto. Jest kilka fajnych zakładów ale to kupa kilometrów a jechać tak daleko mi się nie kalkuluje Podejrzewam jaki zakład masz na myśli ale to nie oni
Plan zamiany wydechu to dopiero połowa września, także do tego czasu duuuuużo się może zmienić
A właśnie, prowadzę mailową rozmowę z V-Max zobaczymy co z tego wyjdzie... mimo to na "gębę" nie będę nic robił pierw muszę zobaczyć ich wykonane prace bo to, że ktoś się podejmie tego to jeszcze trochę za mało...
|
Powrót do góry |
|
 |
pR0SiAczek 6th gear

|
Wysłany: Pią Sty 25, 2013 19:20 Temat postu: |
|
|
rosa napisał: | Trzeba było nie pisać skąd on jest...  |
Może to znany nam sponsor MEGAzlotów  _________________ Power is nothing without control
-------------------------------------
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
mek 2nd gear

|
Wysłany: Sob Sty 26, 2013 06:25 Temat postu: |
|
|
pR0SiAczek napisał: | Może to znany nam sponsor MEGAzlotów  |
Nie, jednoosobowa firma
@edit
V-max po otrzymaniu mojej ostatniej wiadomości z wymaganiami co do układu nie odzywa się już od kilku dni. W między czasem rozmawiałem z kilkoma innymi zakładami i jak na razie Olsztyn przedstawił najlepszą ofertę
|
Powrót do góry |
|
 |
mek 2nd gear

|
Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 14:14 Temat postu: |
|
|
Witam.
Z tego co się zdążyłem zorientować to w Elblągu na próżno szukać takich speców. V-max bez odzewu już od dawien dawna...
Trzeba lecieć w Polskę
Pozdrawiam.
Temat do zamknięcia. _________________
|
Powrót do góry |
|
 |
rosa Admin

|
Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 16:12 Temat postu: |
|
|
mek napisał: | ... V-max bez odzewu już od dawien dawna... |
I tego nie rozumiem... jest klient, chce zapłacić, a tutaj zlewka totalna... no cóż... w dupach sie niektórym poprzewracało... _________________ Elbląg moim miastem, RENAULT moją marką |
|
Powrót do góry |
|
 |
mek 2nd gear

|
Wysłany: Pią Kwi 12, 2013 08:18 Temat postu: |
|
|
Pobogacili się widocznie  _________________
|
Powrót do góry |
|
 |
|