Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pR0SiAczek 6th gear

|
Wysłany: Pią Cze 16, 2006 11:31 Temat postu: Propozycje sprawnosciowki |
|
|
Mamy do dyspozycji plac 60mx60m.
Potrzebujemy na nim miejsc parkingowych oraz placu do rozegrania "sprawnosciowki".
Jesli macie ochote przemyslcie temat i pokazcie nam swoje propozycje. Sposrod najlepszych "projektow" bedziemy wspolnie - jako forumowicze - demokratycznie glosowac w ankiecie na najlepszy, ktory stanie sie obowiazujacym na MEGAzlocie 2006 _________________ Power is nothing without control
-------------------------------------
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
eL_WiLkU Gość
|
Wysłany: Pon Cze 19, 2006 09:04 Temat postu: |
|
|
ja jestem za tym , zeby plac manewrowy jak najbardziej rozciagnac , zmiejszyc troche liczbe miejsc parkinowaych i dajc jak najwiecej miejsca na zabawy . poniewaz tak jak to mowil ktos od was ze dacie 3 kwadraty na 3 kwadraty wydaje mi sie to odrobine za male ...
1 konkurencja jaka proponuje to jest konkurencja na dojezdzanie ...
( 2 samochody staja , jeden na jedym koncu drugi na drugim , tor z przeszkodami , i jada kto pierwszy pokona przeszkody w jak najszybszym czasie .
i ogolenie to musze zapoznac sie z waszym planem i wtedy jeszcze cos pomyslimy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pon Cze 19, 2006 16:41 Temat postu: |
|
|
Witam. Z konkurencji typowo sprawnościowych proponuję zmianę kola na czas. Może jest to konkurencja troszke banalna, ale uwierzcie mi, że nawet taka prosta czynność może przysporzyc wiele kłopotów. A śmiechu napewno będzie mnóstwo. Start albo indywidualnie, albo zespołami (np. team NE-Racing vs. team FUREL).  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 08:55 Temat postu: |
|
|
bardzo dobra propozycja , ja sie na to pisze
3 jaka proponuje konkurencja to tak zwana " ZNAJOMOSC WLASNEGO SAMOCHOU " otwieramy maske i ktos kto badzo dobrze zna silniki ( ktos z furela ) pyta sie wlasciciela samochodu " CO TO JEST ? " itp. |
|
Powrót do góry |
|
 |
rosa Admin

|
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 10:45 Temat postu: |
|
|
Witam... prędzej będzie cos na zasadzie:
Chlopaki z ASO świadomie psuja samochód, który nie chce np. odpalić... dają podpowiedź i na czas, która drużyna prędzej zlokalizuje i naprawi usterke  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 22:07 Temat postu: |
|
|
szkoda że jakiejś prostej nima do dyspozycji  |
|
Powrót do góry |
|
 |
rosa Admin

|
Wysłany: Sro Cze 21, 2006 06:54 Temat postu: |
|
|
Panowie... nie chwycilismy boga za nogi dostajac ten plac... W tym roku mamy jagiellonczyka, za rok bedzie moze jeszcze cos dodatkowo... Kwestia tylko jak wypadniemy przed calym miastem i ile osob bedzie w stanie nam pomoc w przyszlym roku...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
basenji 6th gear

|
Wysłany: Sro Cze 21, 2006 08:19 Temat postu: |
|
|
Dochodzenie to niezły pomysł.
Ale proponuję, aby drodzy goście się albo zarejestrowali albo podpisywali ponieważ trudno jest odpowiadać komuś jeżeli jest kilka postów od Gości.
Zdrówko _________________ Megi II w trakcie tuningu
www.tomaszstezala.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
|