Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
EFT 1st gear

|
Wysłany: Pon Lip 17, 2006 05:33 Temat postu: Podziękowania od KRC Olsztyn Squad :) |
|
|
W imieniu ekipy z Olsztyna chciałem pogratulować organizatorom (oraz sponsorom ) za fajną imprezkę, ładną pogodę i nagrody które nam obiecaliście Jak zwykle było fajnie i zroku na rok coraz lepiej.. Już dziś zapowiadamy się na następny MegaZlot.
P.S. Mincek trzymaj się... Do następnego MegaZlotu noga będzie sprawna  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mincek 6th gear

|
Wysłany: Pon Lip 17, 2006 07:37 Temat postu: |
|
|
a dziekujemy dziekujemy.....
co do nozki to napewno wyzdrowieje, a ile nic jej sie nie stanie kolejnego, ale tfu tfu, lepiej nie krakac...
w tym roku przyznaje trasa sprawnosciowki byla bardzo trudna i nie wiem czy dalbym rade przejechac w dobrym czasie, ale zalooje ze nawet nie moglem sproobowac
Pozdrowionka. _________________ Trudno jest być zajebistym, ale ktoś to musi robić...
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
EFT 1st gear

|
Wysłany: Pon Lip 17, 2006 07:53 Temat postu: |
|
|
Mincek napisał: | w tym roku przyznaje trasa sprawnosciowki byla bardzo trudna i nie wiem czy dalbym rade przejechac w dobrym czasie, ale zalooje ze nawet nie moglem sproobowac  |
Co do trudności to ciężko mi się wypowiadać gdyż nie biorę udziału w takim ściganiu na innych imprezach, nie mniej jednak każdy błąd kierownika pojazdu powodował stratę cennych sekund. Mnie się taki błąd zdarzył.. Szkoda ze nie było drugiego przejazdu... No cóż.. Nie można przeca co roku zajmować miejsca na pudle bo by się to nudne zrobiło  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mincek 6th gear

|
Wysłany: Pon Lip 17, 2006 07:57 Temat postu: |
|
|
ja rownierz nie biore udzialu w innych. Ale porownujac zeszloroczna trase do tej to jest wielka roznica.... tutaj bylo O WIELE ciasniej i naprawde trzeba bylo dobrze kierowac.... _________________ Trudno jest być zajebistym, ale ktoś to musi robić...
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
basenji 6th gear

|
Wysłany: Pon Lip 17, 2006 08:09 Temat postu: |
|
|
Fakt, że spracowaliśmy się przygotowując i realizując imprezkę.
Ale Wasze zadowolenie jest dla nas wielką nagrodą.
zdrówko _________________ Megi II w trakcie tuningu
www.tomaszstezala.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
rosa Admin

|
Wysłany: Pon Lip 17, 2006 15:46 Temat postu: |
|
|
Tak jak napisali koledzy... to my Wam dziekujemy za coroczne wizyty i chec zabawy razem z nami ) Moze za rok wpadniecie na dwa dni, bo w sobote na grillu sie dzialo... )
Co do Twojego przejazdu... na ostatnim nawrocie (tym cholernie ciasnym) niepotrzebnie sie wycofales... przeszedlbys bez potracenia, a tak straciles niestety szanse ( Za rok moze bedzie lepiej ) Jeszcze raz TNX  _________________ Elbląg moim miastem, RENAULT moją marką |
|
Powrót do góry |
|
 |
|