Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jankm Gość

|
Wysłany: Nie Lip 29, 2007 22:06 Temat postu: |
|
|
cześć wszystkim.
Nie miałem dużo czasu (praca) żeby napisać. Ale Megazlot mi sie bardzo spodobał. I naprawdę świetnie sie pobawiłem. Dla tego ze znam co to jest organizacja podobnej imprezy - to myślę organizatorzy zrobili wszystko co mogli. Oczywiście ze dla każdego nie da rady zrobić 100% satysfakcji ale poziom organizacji jest bardzo dobry.
Pozdrowienia,
"gość z Ukrainy"  _________________ courage is the art of being the only one who knows you're scared to death |
|
Powrót do góry |
|
 |
rosa Admin

|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 08:13 Temat postu: Re: opinia |
|
|
apac51 napisał: | Przyjechałem na MEGAzlot żeby popatrzeć na najnowsze modele Renaultów wystawionych przez sponsora ale się srodze zawiodłem.
Czytałem w necie o konkurencjach i chciałem zobaczyć co ma najlepszy samochód w konkurencji car audio - nie zobaczyłem nic bo było tylko odczytanie wyników.
To samo z tuningiem i całą resztą konkurencji.
Zwycięzcy poszczególnych konkurencji powinni podjeżdżać swoimi furami.
Wszyscy obserwatorzy powinni usłyszeć za co auto zdobyło poszczególne miejsce.
Można by było potem podejść do auta i popatrzeć. Myślę że każdy zwycięzca z chęcią udzielił by odpowiedzi na kilka pytań.
P.S.
Zdobyłem w nagrodę - domyśliłem się że to jakaś końcówka tłumika - i nie potrafię wejść na stronę sponsora KM Tłumiki sportowe żeby zobaczyć co z tym trzeba zrobić. Jak naciskam na dole strony głównej to komp nie może znaleźć serwera.
Pozdrawiam i postaram się śledzić forum FURELa |
Powiem tak... Jak zauwazyles wyniki byly podawane na zakonczenie zlotu i wtedy wszyscy zwyciezcy wychodzili na srodek po odbior nagrody... Skoro miales kilka pytan mogles podejsc do zwyciezcow i podpytac sie co i jak... Zgadza sie ? Rownie dobrze mozna bylo pochodzic po autach w trakcie trawania konkurencji i popatrzec, popytac itd. NIestety nie da sie wszystkich usatysfakcjonowac... _________________ Elbląg moim miastem, RENAULT moją marką |
|
Powrót do góry |
|
 |
rosa Admin

|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 08:15 Temat postu: |
|
|
jankm napisał: | Nie miałem dużo czasu (praca) żeby napisać. Ale Megazlot mi sie bardzo spodobał. I naprawdę świetnie sie pobawiłem. Dla tego ze znam co to jest organizacja podobnej imprezy - to myślę organizatorzy zrobili wszystko co mogli. Oczywiście ze dla każdego nie da rady zrobić 100% satysfakcji ale poziom organizacji jest bardzo dobry. |
Witamy
Ciesze sie, ze zlot sie podobal i mam nadzieje, ze do zobaczenia ) - byc moze na DK11 lub DK22 ;P _________________ Elbląg moim miastem, RENAULT moją marką |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kubex 5th gear

|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 08:17 Temat postu: |
|
|
Dokładnie...zawsze każdy będzie miał jakieś ale...takie są konsekwencje organizowania większych imprez...nie wszystkim się będzie podobać...ale w większości komentarzy było "fajnie" też tak sądzę chociaż mój stan nie wskazywał na to  _________________ Expression+Imagine=Renault |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bizon 4th gear

|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 17:57 Temat postu: Re: opinia |
|
|
apac51 napisał: |
Przyjechałem na MEGAzlot żeby popatrzeć na najnowsze modele Renaultów wystawionych przez sponsora ale się srodze zawiodłem.
Czytałem w necie o konkurencjach i chciałem zobaczyć co ma najlepszy samochód w konkurencji car audio - nie zobaczyłem nic bo było tylko odczytanie wyników.
To samo z tuningiem i całą resztą konkurencji.
Zwycięzcy poszczególnych konkurencji powinni podjeżdżać swoimi furami.
Wszyscy obserwatorzy powinni usłyszeć za co auto zdobyło poszczególne miejsce.
Można by było potem podejść do auta i popatrzeć. Myślę że każdy zwycięzca z chęcią udzielił by odpowiedzi na kilka pytań.
P.S.
Zdobyłem w nagrodę - domyśliłem się że to jakaś końcówka tłumika - i nie potrafię wejść na stronę sponsora KM Tłumiki sportowe żeby zobaczyć co z tym trzeba zrobić. Jak naciskam na dole strony głównej to komp nie może znaleźć serwera.
Pozdrawiam i postaram się śledzić forum FURELa |
podjazd autem to bardzo fajny pomysł, tylko wcześniej trzeba zrobic porządek z barierkami po konkurencji sprawnościowej, a to już zajmuje trochę czasu
przyszło mi do głowy cos jeszcze - na zakończenie zlotu można zrobic fotke wszystkim nagrodzonym _________________ Tomek - Bydgoszcz
GG 159719
=> kiedyś Laga 1, teraz Laga 2  |
|
Powrót do góry |
|
 |
pR0SiAczek 6th gear

|
Wysłany: Wto Lip 31, 2007 14:01 Temat postu: |
|
|
nie takie rzeczy chcialem zrobic... gsyby tylko nagrodzeni chcieli poczekac chwile zamiast leciec do "swoich"...  _________________ Power is nothing without control
-------------------------------------
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
basenji 6th gear

|
Wysłany: Wto Lip 31, 2007 14:08 Temat postu: |
|
|
Może następnym razem nagrody będziemy wręczać w Bażantarni przy ognisku??
Zdrówko  _________________ Megi II w trakcie tuningu
www.tomaszstezala.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
rosa Admin

|
Wysłany: Wto Lip 31, 2007 15:30 Temat postu: |
|
|
basenji napisał: | Może następnym razem nagrody będziemy wręczać w Bażantarni przy ognisku?? |
Kiepski pomysl... Dlaczego... powiem na najblizszym spotkaniu  _________________ Elbląg moim miastem, RENAULT moją marką |
|
Powrót do góry |
|
 |
basenji 6th gear

|
Wysłany: Wto Lip 31, 2007 17:59 Temat postu: |
|
|
kiedy??
Zdrówko _________________ Megi II w trakcie tuningu
www.tomaszstezala.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Streetracer 2nd gear

|
Wysłany: Czw Sie 02, 2007 10:51 Temat postu: |
|
|
Kiedy będą fotki ze zlotu? Ktoś tu chyba miał to zrobić? Lepiej kilka niż wcale  _________________ Życie zaczyna się powyżej 200 km/h... |
|
Powrót do góry |
|
 |
rosa Admin

|
Wysłany: Czw Sie 02, 2007 15:21 Temat postu: |
|
|
"webmaster" czyt. pROSiAczek ma problemy techniczne ze sprzetem i stad te opoznienia... Niemniej chyba jest na dobrej drodze, aby znowu powstac wirtualnie  _________________ Elbląg moim miastem, RENAULT moją marką |
|
Powrót do góry |
|
 |
pR0SiAczek 6th gear

|
Wysłany: Czw Sie 02, 2007 16:45 Temat postu: |
|
|
jeszcze nieco musicie poczekac... zreszta jakos chetnych do dzielenia sie wielu nie ma... ftp zawsze moge postawic _________________ Power is nothing without control
-------------------------------------
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
basenji 6th gear

|
Wysłany: Pią Sie 03, 2007 09:43 Temat postu: |
|
|
Moje chyba dostałeś.
zdrówko _________________ Megi II w trakcie tuningu
www.tomaszstezala.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kubex 5th gear

|
Wysłany: Pią Sie 03, 2007 18:36 Temat postu: |
|
|
Widzę nawala system przepływu informacji albo raczej danych  _________________ Expression+Imagine=Renault |
|
Powrót do góry |
|
 |
rosa Admin

|
Wysłany: Sob Sie 04, 2007 06:32 Temat postu: |
|
|
Bizon ma fotki z Kuj-Pom, MCKP i chyba z RLKP... Jak bedziesz mogl postawic serwa to treba sie z nim kontaktowac... ja w BZG planowo bede dopiero 19-stego, a to troszke pozno aby lyknac CD od niego... _________________ Elbląg moim miastem, RENAULT moją marką |
|
Powrót do góry |
|
 |
|