Fanklub Uzytkownikow RENAULT Elblag www.FUREL.ELBLAG.pl
Fanklub Uzytkownikow RENAULT w Elblagu

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Opinie Elblazan po MEGAzlocie
Idź do strony 1, 2  Następny

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum www.FUREL.ELBLAG.pl Strona Główna -> MEGAzlot Elblag Lato 2007
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pR0SiAczek
6th gear
6th gear

PostWysłany: Wto Lip 17, 2007 11:23    Temat postu: Opinie Elblazan po MEGAzlocie Odpowiedz z cytatem

http://www.portel.pl/artykul.php3?id_akt=24737&id_dz=1
http://www.portel.pl/artykul.php3?id_akt=24722&id_dz=1

niby mi to wisi, ale odechciewa mi sie robic MEGA w Elblagu, a juz tym bardziej dla Elblazan... dostali za darmo i jeszcze z ryjem!
mam serdecznie dosc przypadkowych uczestnikow, niemal z lapanki, ktorym ciagle cos nie pasuje...

dlatego tez proponuje powrot na gielde, wjazd na zaproszenie, kameralnie, bez problemow i kazdy zadowolony...
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Gość

PostWysłany: Wto Lip 17, 2007 12:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

prosiaczek rozumiem ze nie wystarczaja Ci pozytywne opinie o dobrej organizacij - nie ma co sie dolowac negatywnymi - zawsze znajda sie tacy co beda mieli jakies ale ... - dla mnie wszystko bylo SUPER i tak trzymajcie Very Happy
Powrót do góry
rosa
Admin

PostWysłany: Wto Lip 17, 2007 12:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zgadzam sie z przedmowca.. powrot na gielde byl rozwazany z innych powodow, niz te o ktorych piszesz pROSiAczek... ja nie mam zamiaru "uciekac" w kat bo jedna z drugim nie potrafia sobie dac rady ze swoim dzieciakiem i oskarazaja wszystkich w okolo, a nie siebie, ze nie potrafia go wychowac w zdrowym duchu wspolzawodnictwa... Skoro dziecko nie potrafi przegrywac a ojciec z matka mu tego wytlumaczyc to nie pozwalajce mu brac udzialu w jakichkolwiek konkursach ! Ale nie, lepiej zjechac wszystkich i przechowywac w kokonie nietykalnosci swoje dzieci.... Zgodze sie z jedna z opinii, ze ludziom sie w glowach przewraca !
basenji
6th gear
6th gear

PostWysłany: Wto Lip 17, 2007 14:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W przyszłym roku jeżeli zrobimy MEGA to jako imprezę zamkniętą, dla osób zaproszonych. Będzie znacznie miej roboty, taniej i bez durackich komentarzy.
zdrówko Mad

www.tomaszstezala.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Gość
Gość

PostWysłany: Wto Lip 17, 2007 14:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Komentarze zawsze beda.... ale przeanalizujcie te uwagi... ktore do Was docieraja....
Powrót do góry
pR0SiAczek
6th gear
6th gear

PostWysłany: Wto Lip 17, 2007 14:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

do mnie docieraja wszystkie uwagi i nie bede ignorowal osob z ktorymi sie nie zgadzam... co mozemy poprawic poprawiamy, niestety ale nie pracujemy w FURELu, to nie jest komercyjne przedsiewziecie a i tak wydaje mi sie ze lepiej wypadlismy niz niejedna lokalna impreza..
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Kubex
5th gear
5th gear

PostWysłany: Wto Lip 17, 2007 15:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

basenji napisał:
W przyszłym roku jeżeli zrobimy MEGA to jako imprezę zamkniętą, dla osób zaproszonych. Będzie znacznie miej roboty, taniej i bez durackich komentarzy.
zdrówko Mad

Wiecie co?popieram...skoro ludziom tak to nie pasuje no to może FAKTYCZNIE zrobimy to na NOMI i po kłopocie...bo nie am się co gotować jeśli jakiś (CENZURA) oskarża o faworyzowanie jak to nazwał "SWOICH" dzieciaków...taki syf że gnój...
center
3rd gear i jakas predkosc w koncu :)
3rd gear i jakas predkosc w koncu :)

PostWysłany: Wto Lip 17, 2007 23:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Opinie zawsze jak te na portelu nie zostawaiają na organizatorach suchej nitki, komentarze kretynow o niesamowitej odwadze szanownej pani!Nikomu nic się nie che zrobic, a jak ktoś działa i się poświęca w naszej szarej mieścinie to od razu wrze!Najsmutniejsze jest to,że nikt nie zarzucił tego co niby teraz im przeszkadza w trakcie trwania imprezy!
Czy zrobić za rok zamknięty zlot ?I tak żle i tak niedobrze, mało ludzi mały rozgłos, i znowu komentarze ze nikt nie wiedział itd...pozdro 4 all i wiecej optymizmu!
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Bizon
4th gear
4th gear

PostWysłany: Sro Lip 18, 2007 23:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zawsze tak jest podczas imprez
są zadowoleni, mniej zadowoleni i .....

=> kiedyś Laga 1, teraz Laga 2 Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
blondas
4th gear
4th gear

PostWysłany: Czw Lip 19, 2007 07:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bizon napisał:
zawsze tak jest podczas imprez
są zadowoleni, mniej zadowoleni i .....

swieta racja!!!!
ale wie to tylko ten co kiedykolwiek cos zorganizowal sam...
ze sie odechewa to wiem ale nie lamcie sie...
olac i za rok organizowac dalej...poprostu ci ktorym sie nie podoba juz nie przyjda...
mam taka nadzieje Wink
Powrót do góry
Kubex
5th gear
5th gear

PostWysłany: Czw Lip 19, 2007 17:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

właśnie...nie ma się co łamać Very Happy Ważne że nam się podobało i innym zlotowiczom Very Happy przynajmniej niektórym Wink
L.G.
4th gear
4th gear

PostWysłany: Czw Lip 19, 2007 21:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

znalazlem chwile czasu i wszedlem na furela i jak czytam opinie na portelu to mi zeby na klawiature opadly

jak matka moze miec pretensje ze dzieciak nie wygral, organizatorzy oceniali i dawali nagrody wiec to lezy w ich subiektywnym odczuciu kto wygra a kto nie, bezstresowe wychowywanie i uswiadczanie dzieciakow ze sa najlepsi i tak pozniej to wyglada .... ale dosc bicia piany

co do imprezy zamknietej jestem jak najbardziej za, tym ktorzy na to czekali super hiper zaj*** sie podobalo wiec po co robic cos dla ludzi obcych jak i tak tego nie docenia
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
blondas
4th gear
4th gear

PostWysłany: Pią Lip 20, 2007 14:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

L.G. napisał:
po co robic cos dla ludzi obcych jak i tak tego nie docenia

po to zeby sie wieksza grupa ludzi poznawala i ziomowala oraz rozwijala wspolne pasje czy zainteresowania
do tej pory moge sam o sobie powiedziec iz 80% ludzi ktorych znam i lubie poznalem przez renaulta lub fiata...
a raczej dzieki zlotom i forum ....
impreza zamknieta jest fajna i ma swe zalety ale jak prezes klubu "tecza" w filmie MIS mowil "zeby te plusy nie przeslonily wam minusow" Wink
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Lip 20, 2007 17:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tu masz racje ale pamietaj ze zawsze mozna poznawac znajomych znajomych i to sa nowi ludzie z ktorymi dzielisz pasje do motoryzacji
bo i tak pewnie nie poznawales na zlotach przypatkowych ludzi co przyszli tylko popatrzec Smile
Powrót do góry
blondas
4th gear
4th gear

PostWysłany: Pią Lip 20, 2007 20:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

moze nie powinienem tego pisac ale zawsze poznaje tylko tych ktorych chce poznac...
nie umiem tego wytlumaczyc ale czasem ktos na wyglad wydaje sie swietny a wewnatrz poprostu gląb
Powrót do góry
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum www.FUREL.ELBLAG.pl Strona Główna -> MEGAzlot Elblag Lato 2007 Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: