Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pR0SiAczek 6th gear

|
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 11:23 Temat postu: Opinie Elblazan po MEGAzlocie |
|
|
http://www.portel.pl/artykul.php3?id_akt=24737&id_dz=1
http://www.portel.pl/artykul.php3?id_akt=24722&id_dz=1
niby mi to wisi, ale odechciewa mi sie robic MEGA w Elblagu, a juz tym bardziej dla Elblazan... dostali za darmo i jeszcze z ryjem!
mam serdecznie dosc przypadkowych uczestnikow, niemal z lapanki, ktorym ciagle cos nie pasuje...
dlatego tez proponuje powrot na gielde, wjazd na zaproszenie, kameralnie, bez problemow i kazdy zadowolony... _________________ Power is nothing without control
-------------------------------------
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 12:16 Temat postu: |
|
|
prosiaczek rozumiem ze nie wystarczaja Ci pozytywne opinie o dobrej organizacij - nie ma co sie dolowac negatywnymi - zawsze znajda sie tacy co beda mieli jakies ale ... - dla mnie wszystko bylo SUPER i tak trzymajcie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
rosa Admin

|
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 12:57 Temat postu: |
|
|
Zgadzam sie z przedmowca.. powrot na gielde byl rozwazany z innych powodow, niz te o ktorych piszesz pROSiAczek... ja nie mam zamiaru "uciekac" w kat bo jedna z drugim nie potrafia sobie dac rady ze swoim dzieciakiem i oskarazaja wszystkich w okolo, a nie siebie, ze nie potrafia go wychowac w zdrowym duchu wspolzawodnictwa... Skoro dziecko nie potrafi przegrywac a ojciec z matka mu tego wytlumaczyc to nie pozwalajce mu brac udzialu w jakichkolwiek konkursach ! Ale nie, lepiej zjechac wszystkich i przechowywac w kokonie nietykalnosci swoje dzieci.... Zgodze sie z jedna z opinii, ze ludziom sie w glowach przewraca ! _________________ Elbląg moim miastem, RENAULT moją marką |
|
Powrót do góry |
|
 |
basenji 6th gear

|
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 14:10 Temat postu: |
|
|
W przyszłym roku jeżeli zrobimy MEGA to jako imprezę zamkniętą, dla osób zaproszonych. Będzie znacznie miej roboty, taniej i bez durackich komentarzy.
zdrówko  _________________ Megi II w trakcie tuningu
www.tomaszstezala.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość Gość
|
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 14:21 Temat postu: |
|
|
Komentarze zawsze beda.... ale przeanalizujcie te uwagi... ktore do Was docieraja.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
pR0SiAczek 6th gear

|
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 14:24 Temat postu: |
|
|
do mnie docieraja wszystkie uwagi i nie bede ignorowal osob z ktorymi sie nie zgadzam... co mozemy poprawic poprawiamy, niestety ale nie pracujemy w FURELu, to nie jest komercyjne przedsiewziecie a i tak wydaje mi sie ze lepiej wypadlismy niz niejedna lokalna impreza.. _________________ Power is nothing without control
-------------------------------------
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kubex 5th gear

|
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 15:16 Temat postu: |
|
|
basenji napisał: | W przyszłym roku jeżeli zrobimy MEGA to jako imprezę zamkniętą, dla osób zaproszonych. Będzie znacznie miej roboty, taniej i bez durackich komentarzy.
zdrówko  |
Wiecie co?popieram...skoro ludziom tak to nie pasuje no to może FAKTYCZNIE zrobimy to na NOMI i po kłopocie...bo nie am się co gotować jeśli jakiś (CENZURA) oskarża o faworyzowanie jak to nazwał "SWOICH" dzieciaków...taki syf że gnój... _________________ Expression+Imagine=Renault |
|
Powrót do góry |
|
 |
center 3rd gear i jakas predkosc w koncu :)

|
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 23:24 Temat postu: |
|
|
Opinie zawsze jak te na portelu nie zostawaiają na organizatorach suchej nitki, komentarze kretynow o niesamowitej odwadze szanownej pani!Nikomu nic się nie che zrobic, a jak ktoś działa i się poświęca w naszej szarej mieścinie to od razu wrze!Najsmutniejsze jest to,że nikt nie zarzucił tego co niby teraz im przeszkadza w trakcie trwania imprezy!
Czy zrobić za rok zamknięty zlot ?I tak żle i tak niedobrze, mało ludzi mały rozgłos, i znowu komentarze ze nikt nie wiedział itd...pozdro 4 all i wiecej optymizmu! _________________ "pedal to the metal and we see!"
"Na pewnym etapie wszystko się wyciąga gazem" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bizon 4th gear

|
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 23:58 Temat postu: |
|
|
zawsze tak jest podczas imprez
są zadowoleni, mniej zadowoleni i ..... _________________ Tomek - Bydgoszcz
GG 159719
=> kiedyś Laga 1, teraz Laga 2  |
|
Powrót do góry |
|
 |
blondas 4th gear

|
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 07:53 Temat postu: |
|
|
Bizon napisał: | zawsze tak jest podczas imprez
są zadowoleni, mniej zadowoleni i ..... |
swieta racja!!!!
ale wie to tylko ten co kiedykolwiek cos zorganizowal sam...
ze sie odechewa to wiem ale nie lamcie sie...
olac i za rok organizowac dalej...poprostu ci ktorym sie nie podoba juz nie przyjda...
mam taka nadzieje  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kubex 5th gear

|
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 17:38 Temat postu: |
|
|
właśnie...nie ma się co łamać Ważne że nam się podobało i innym zlotowiczom przynajmniej niektórym  _________________ Expression+Imagine=Renault |
|
Powrót do góry |
|
 |
L.G. 4th gear

|
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 21:48 Temat postu: |
|
|
znalazlem chwile czasu i wszedlem na furela i jak czytam opinie na portelu to mi zeby na klawiature opadly
jak matka moze miec pretensje ze dzieciak nie wygral, organizatorzy oceniali i dawali nagrody wiec to lezy w ich subiektywnym odczuciu kto wygra a kto nie, bezstresowe wychowywanie i uswiadczanie dzieciakow ze sa najlepsi i tak pozniej to wyglada .... ale dosc bicia piany
co do imprezy zamknietej jestem jak najbardziej za, tym ktorzy na to czekali super hiper zaj*** sie podobalo wiec po co robic cos dla ludzi obcych jak i tak tego nie docenia |
|
Powrót do góry |
|
 |
blondas 4th gear

|
Wysłany: Pią Lip 20, 2007 14:15 Temat postu: |
|
|
L.G. napisał: | po co robic cos dla ludzi obcych jak i tak tego nie docenia |
po to zeby sie wieksza grupa ludzi poznawala i ziomowala oraz rozwijala wspolne pasje czy zainteresowania
do tej pory moge sam o sobie powiedziec iz 80% ludzi ktorych znam i lubie poznalem przez renaulta lub fiata...
a raczej dzieki zlotom i forum ....
impreza zamknieta jest fajna i ma swe zalety ale jak prezes klubu "tecza" w filmie MIS mowil "zeby te plusy nie przeslonily wam minusow"  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pią Lip 20, 2007 17:16 Temat postu: |
|
|
tu masz racje ale pamietaj ze zawsze mozna poznawac znajomych znajomych i to sa nowi ludzie z ktorymi dzielisz pasje do motoryzacji
bo i tak pewnie nie poznawales na zlotach przypatkowych ludzi co przyszli tylko popatrzec  |
|
Powrót do góry |
|
 |
blondas 4th gear

|
Wysłany: Pią Lip 20, 2007 20:45 Temat postu: |
|
|
moze nie powinienem tego pisac ale zawsze poznaje tylko tych ktorych chce poznac...
nie umiem tego wytlumaczyc ale czasem ktos na wyglad wydaje sie swietny a wewnatrz poprostu gląb |
|
Powrót do góry |
|
 |
|