Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pR0SiAczek 6th gear

|
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 18:57 Temat postu: Wyniki prob sprawnosciowych |
|
|
na te chwile tylko tak, pozniej zrobie porzadnie pod wzgledem graficznym, wszystkich ktorzy nie mogli sie doczekac chcialbym powiedziec ze mam prace ktora angazuje mnie mocno i nie dysponowalem odpowiednia iloscia czasu zeby je opublikowac. Najchetniej zrobilbym to w niedziele, ale dopiero dzis znalazlem moment na zlozenie tego w calosc i zapodanie na serwer _________________ Power is nothing without control
-------------------------------------
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
djzeberko 1st gear

|
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 21:19 Temat postu: |
|
|
Wow no tak ... najlepszy czas ... zero karnych i ustał sobie 92cm tyłem do mety. Czyżby chciał komuś dać fory? Czy ja o czymś nie wiedziałam?
Zabawa była udana - DZIĘKUJEMY !  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Komar 1st gear

|
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 21:30 Temat postu: |
|
|
mała prośba,mógłby ktoś to zarzucić na forum MCKP w temacie o MEGAzlocie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
rosa Admin

|
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 22:33 Temat postu: |
|
|
Daniel co tu oszukiwac... dales ciala z tym zaparkowaniem i tyle Wiem, ze to nie ciezarowka, ale masz 12 miesiecy na trening ))))) _________________ Elbląg moim miastem, RENAULT moją marką |
|
Powrót do góry |
|
 |
rosa Admin

|
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 22:34 Temat postu: |
|
|
Komar napisał: | mała prośba,mógłby ktoś to zarzucić na forum MCKP w temacie o MEGAzlocie  |
Juz zapodalem  _________________ Elbląg moim miastem, RENAULT moją marką |
|
Powrót do góry |
|
 |
center 3rd gear i jakas predkosc w koncu :)

|
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 23:14 Temat postu: |
|
|
Witam w końcu się zarejestrowalem !
Tak czytam i czytam te komentarze , i wnioskuje że chłopaki z NONAME TEAMU robią spore zamieszanie zupełnie bez powodu.Czemu się tak dziej nie rozumiem?  _________________ "pedal to the metal and we see!"
"Na pewnym etapie wszystko się wyciąga gazem" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 07:00 Temat postu: |
|
|
Może zrobią też jakiś zlot bez nazwy Szkoda mi tej sprawnościówki... Fakt, że duże znaczenie ma samochód, im mniejszy i z większym silnikiem tym teoretycznie większe szanse  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tippex 1st gear

|
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 16:12 Temat postu: |
|
|
jeszcze brakuje wynikow za tuning  _________________ Megane Coupe Klub Polska #077
Megane 2.0T F1 R26  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kazuki 1st gear

|
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 16:40 Temat postu: |
|
|
Dlaczego my robimy zamieszanie ? Ja tez jakos nie rozumiem, wypowiedzialem swoje zdanie ktore nie zostalo negatywnie odebrane wiec nie rozumiem o jakie zamieszanie chodzi ? o.O
Pragne dodac iz w pol finalowej walce Grzegorza Chmielewskiego z Piotrem Wojciechowskim, byla roznica jedenj sec. lecz nie zostalo doliczone panu Piotrowi nic za przewrocenie pacholka, wszystko udokumentowane na filmie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pR0SiAczek 6th gear

|
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 17:23 Temat postu: |
|
|
moge zapewnic ze bylo to przeoczenie za ktore mozemy tylko przeprosic.. trudno teraz gdybac co by bylo - szkoda ze tak sie stalo, lecz bledy sedziow krzywdzace zawodnikow zdarzaja sie we wszystkich konkurencjach swiata na kazdym poziomie rywalizacji... zapewniam ze jesli tak bylo, byla to niezamierzona pomylka sedziujacych. czasu niestety nie cofniemy :/ _________________ Power is nothing without control
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kazuki 1st gear

|
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 17:38 Temat postu: |
|
|
Co tu duzo mowic shit happens, za rok sie upomnimy o pacholki
Ale musze powiedziec ze sie podbudowalem, bo jestem 5 na jedzie spranosciowej Szkoda ze kolega Chmielek zrzucil belke na jezdzie spranosciowej bo mielismy szanse na podium w klasyfikacji druzynowej  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pR0SiAczek 6th gear

|
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 17:44 Temat postu: |
|
|
belka niejednego juz skasowala... niestety biorace udzial w sprawnosciowce druzyny zajely miejsce poza podium ze wzgledu na belke stracona przez jednego z czlonkow  _________________ Power is nothing without control
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
center 3rd gear i jakas predkosc w koncu :)

|
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 18:06 Temat postu: |
|
|
Moim skromnym zdaniem organizatorzy dokładali wszelkich starań aby było ciekawie , nikogo nie faworyzowali i starali się przeprowadzać konkurencje uczciwie.Sam stojąc przy jednym z wjazdów do garaży widzialem niepotrzebne poruszenie(kibiców jednego z uczestników) przy zgałaszaniu,że ktos dotknął pachołka .Od razu zostałem sciągnięty na ziemię`przecież nie przewrócił`ale dotknął i przesunął !!! Nikt nie miał na celu zmieniać wyników, kombinować i czegokolwiek ustawiać .Chodziło o dobra zabawe i fajne spędzenie czasu!A że było sporo wartościowych nagród , może to powoduje ,że teraz żale są wylewane hurtem!
Chłopaki z No Name teamu, nie mam do was o nic pretensji,każdy może wyrazić swoje zdanie,tylko że w tym wszystkim powinno chodzic o konstruktywną krytykę! ,pozdro 4all _________________ "pedal to the metal and we see!"
"Na pewnym etapie wszystko się wyciąga gazem" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Phantom 1st gear

|
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 18:11 Temat postu: Re: Wyniki prob sprawnosciowych |
|
|
pR0SiAczek
na te chwile tylko tak, pozniej zrobie porzadnie pod wzgledem graficznym
hmm dla mnie jest porządnie szkoda, ze w wynikach nie napisałes przy naszych danych przynalezności do teamu. tak poza tym pozytywnie. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kazuki 1st gear

|
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 21:25 Temat postu: |
|
|
Szczerze powiedziawszy to dziwne by bylo jak bys cos do nas mial, bo niby co ? ja wyrazilem moja opinie i z tego co widzialem zostala odebrana pozytywnie. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|