Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
basenji 6th gear

|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 19:12 Temat postu: Megane I hb |
|
|
Coś dla Jacka - zwłaszcza loteczka:
zdrówko _________________ Megi II w trakcie tuningu
www.tomaszstezala.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
BORUTApl 4th gear

|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 08:46 Temat postu: |
|
|
Myślisz, że ta u góry jest lepsza, bo ja cały czas się zastanawiam. _________________ .....................................................................
Jedyny POLSKI diabeł
.....................................................................
Było Clio I - do26.01.2007
Jest Megane 99r. 1.4 16v RXE HB faz II |
|
Powrót do góry |
|
 |
basenji 6th gear

|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 13:53 Temat postu: |
|
|
Między innymi dlatego dałem to foto.
www.tomaszstezala.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
pR0SiAczek 6th gear

|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 16:43 Temat postu: |
|
|
tylko dolna elegancko zaokraglona zeby nie spieprzyc bryly auta _________________ Power is nothing without control
-------------------------------------
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
rosa Admin

|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 17:02 Temat postu: |
|
|
Gorna to jest zyg... _________________ Elbląg moim miastem, RENAULT moją marką |
|
Powrót do góry |
|
 |
basenji 6th gear

|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 07:45 Temat postu: |
|
|
Ci dwaj panowi powyżej niezbyt są zaawansowani w dziele tuningowym i nie domyślają się, że dolną lotkę ma co 2 meganka, a górną posiada niewiele. A tu chodzi o własne podejście do zagadnienia i dodanie indywidualizmu pojazdowi, co zresztą Boruta nieźle czyni.
www.tomaszstezala.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
rosa Admin

|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 09:15 Temat postu: |
|
|
Poziom zaawansowania nie jest wyznacznikiem poziomu dobrego gustu ani tym bardziej wiedzy w tym temacie
Jak napisałem gorna lotka to jest okaleczenie tylu Megane I hb. EOT  _________________ Elbląg moim miastem, RENAULT moją marką |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mincek 6th gear

|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 09:48 Temat postu: |
|
|
ROSA !!! jak smiesz sie wypowiadac w temacie w ktorym sie NIE ZNASZ !!! normalnie BANA powinienes sam sobie zalozyc... _________________ Trudno jest być zajebistym, ale ktoś to musi robić...
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
BORUTApl 4th gear

|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 11:46 Temat postu: |
|
|
Widziałem w Częstochowie megi z dolną i górną lotką i to wyło nie bardzo, ja chcę żeby to wyglądało i było jednocześnie funkcjonalne, ponieważ czuje, że na zakrętach dupa mi ucieka. _________________ .....................................................................
Jedyny POLSKI diabeł
.....................................................................
Było Clio I - do26.01.2007
Jest Megane 99r. 1.4 16v RXE HB faz II |
|
Powrót do góry |
|
 |
pR0SiAczek 6th gear

|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 16:47 Temat postu: |
|
|
no to ty sobie skrzydlo zamontuj bo od lotki to raczej nie poprawisz nic najwyzej pogorszysz... ale sie nie znam wiec nie wczytuj sie w to _________________ Power is nothing without control
-------------------------------------
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
basenji 6th gear

|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 20:06 Temat postu: |
|
|
Tylko góra, nigdy razem.
A koledzy nie tuningują ( niestety) więc ich pojazdy nie wyróżniaja się z tłumu podobnych.
Mincek - widziałem cię jak jechaleś na "późnym" pomarańczowym wczoraj wieczorkiem z piskiem opon.
www.tomaszstezala.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mincek 6th gear

|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 07:28 Temat postu: |
|
|
gorna lotka w megance wyglada ochydnie i moze dlatego tak malo osob ja posiada... i wcale zalozenie jej nie bedzie wyznacznikiem wyroznalnosci sie tylko zlego smaku i gustu..
no ale przecierz ja sie nie znam wiec nie wczytujcie sie w to, a i prosze Rosa nie dawaj mi bana ;p
Basenji, jesli co to na ciemnozielonym, ale z piskiem opon juz dawno nie jezdzilem wiec moze to jednak nie ja bylem ?? _________________ Trudno jest być zajebistym, ale ktoś to musi robić...
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
rosa Admin

|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 08:50 Temat postu: |
|
|
Mincek napisał: | ROSA !!! jak smiesz sie wypowiadac w temacie w ktorym sie NIE ZNASZ !!! normalnie BANA powinienes sam sobie zalozyc... |
Hehehehe... chyba tak tez uczynie  _________________ Elbląg moim miastem, RENAULT moją marką |
|
Powrót do góry |
|
 |
rosa Admin

|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 08:52 Temat postu: |
|
|
BORUTApl napisał: | Widziałem w Częstochowie megi z dolną i górną lotką i to wyło nie bardzo, ja chcę żeby to wyglądało i było jednocześnie funkcjonalne, ponieważ czuje, że na zakrętach dupa mi ucieka. |
Dokladnie jak napisal prosiaczek... Aby lotka spelniania swoja funkcje to musi byc od samego poczatku do tego projektowana, a wiekszosc to chyba raczej tylko ma wygladac - no, ale ja sie nie znam  _________________ Elbląg moim miastem, RENAULT moją marką |
|
Powrót do góry |
|
 |
rosa Admin

|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 08:59 Temat postu: |
|
|
basenji napisał: | A koledzy nie tuningują ( niestety) więc ich pojazdy nie wyróżniaja się z tłumu podobnych. |
I tutaj sie nie zogdze NIe trzeba tuningowac, aby pojazd sie wyroznial... wystarczy, ze bedzie sie go mylo z moja czestotliwoscia przy ilosci kkm ktore robie i juz przez pol roku (zwlaszcza wiosna i latem) mam jedyny taki pojazd w miescie  _________________ Elbląg moim miastem, RENAULT moją marką |
|
Powrót do góry |
|
 |
|