Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
basenji 6th gear

|
Wysłany: Nie Lip 18, 2010 16:50 Temat postu: To juz przeszłość |
|
|
Odbył się.
oraz
And
Czekamy na oceny. Negatywy i pozytywy.
zdrówko _________________ Megi II w trakcie tuningu
www.tomaszstezala.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
wyckosky 2nd gear

|
Wysłany: Nie Lip 18, 2010 21:25 Temat postu: |
|
|
pogoda jak zwykle wam dopisała ja noga w gipsie wiec nie mogłem się pojawić  _________________ SKOŃCZYŁEM WYPOWIEDZ MOŻNA JUŻ USIĄŚĆ
Astra' la vista bejbe |
|
Powrót do góry |
|
 |
koza 4th gear

|
Wysłany: Pon Lip 19, 2010 07:40 Temat postu: |
|
|
Jednym słowem czekamy na lincz....  _________________ Nic żadnej roboty nie wezmę, nie wiem , nie znam się, nie orientuje się zaaaaarobiony jestem!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tomek_RSi 1st gear

|
Wysłany: Pon Lip 19, 2010 09:32 Temat postu: |
|
|
Pozytywy:
dwukrotny przejazd na próbie sprawnościowej - tak zawsze powinno być, bo pojedynczy o niczym nie świadczy; A co do wyłaniania zwycięzcy - oba podejścia są OK (zastosowanie sumy przejazdów promuje stabilniejszego kierownika (równiejszego), a wybór lepszego czasu z dwóch - pozwala zaryzykować; na Megazlocie akurat mieliśmy to drugie)
slalom równoległy ze zmianą toru przy każdym "pojedynku" - tak zawsze powinno być, bo warunki niekoniecznie muszą być takie same
humorystyczny konkurs Razem do celu
nie ma wpisowego a są nagrody rzeczowe (nie piszę o reklamówkach z gadżetami). Jak usłyszałem, że CH Ogrody odpłatnie udostępnia miejsce, to patrząc na organizację całego megazlotu - osoby angażujące się muszą być mocno "w plecy". Aby nie wylać megazlotu z kąpielą to może symboliczne wpisowe na każdą konkurencję sprawnościową oddzielnie i już będzie na pokrycie czegoś (najlepiej z opcją "taniej przy wcześniejszym przelewie i zgłoszeniu udziału").
dużo się działo, jeżeli ktoś chciał. Mimo chęci nie zdążyłem się przejechać na trolejach (poza konkursem), bo w zasadzie nie było jak wygospodarować czasu. Może next time.
Co do pierwszych dwóch pozytywów zdaję sobie sprawę, że mieliście jako organizatorzy więcej czasu z uwagi na mniejszą liczbę aut, ale z tych podwójnych przejazdów nie rezygnujcie!
Poprawiłbym:
informowanie o następnych konkursach. Nawet jeżeli są poślizgi/przyspieszenia. Powtarzać wielokrotnie i do znudzenia, że najbliższa konkurencja jest o godzinie XX (zamiast, że jest za YY minut). Ewentualnie korygować w trakcie.
zaangażowanie organizatorów w zmianę pogody (chyba sami grzesznicy, albo grzesznicy bez spowiedzi) ...
Podusmowując - po raz kolejny bardzo mi się podobało.
Dziękuję i do zobaczenia za rok! _________________ Tomek // PIKUR 3M
http://www.renaultclio.pl
----------------------------------------------------
- O! Widzę, że kupiłeś sobie Golfa. - Nie, wygrałem. Była to druga nagroda w loterii.
- A to co w takim razie było pierwszą? - Worek kartofli. |
|
Powrót do góry |
|
 |
prosiaczek231 1st gear

|
Wysłany: Pon Lip 19, 2010 10:59 Temat postu: |
|
|
Wielkie dzięki dla całej ekipy FUREL za organizację imprezy i zaproszenie. Było bardzo fajnie, pogoda tak jak w zeszłym roku nie dopisała (można sie przyzwyczaic). Warto było zrobic te 500km w dwie strony aby tam z wami byc  _________________ www.fzur.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
koza 4th gear

|
Wysłany: Pon Lip 19, 2010 13:12 Temat postu: |
|
|
się zaczęło ale to już chyba taka tradycja
http://www.portel.pl/artykul.php3?i=44227&ns=1 _________________ Nic żadnej roboty nie wezmę, nie wiem , nie znam się, nie orientuje się zaaaaarobiony jestem!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tomek_RSi 1st gear

|
Wysłany: Pon Lip 19, 2010 13:35 Temat postu: |
|
|
"organizatorzy sami są uczestnikami w tych konkursach i sami biorą nagrody- zwykły człowiek nie ma szans- byłam tam to wiem. Żenada!"
Uwielbiam takie teksty Chyba ktoś widząc renaultowy ROMB od razu przypisuje danemu uczestnikowi łatkę organizatora. Ale na to już nie ma rady. _________________ Tomek // PIKUR 3M
- O! Widzę, że kupiłeś sobie Golfa. - Nie, wygrałem. Była to druga nagroda w loterii.
|
Powrót do góry |
|
 |
basenji 6th gear

|
Wysłany: Pon Lip 19, 2010 18:05 Temat postu: |
|
|
W Dzienniku Elbląskim jest notka a w TV -Elblag dośc duży i ciekawy materiał filmowy.
http://www.tv.elblag.pl/
Zdrówko _________________ Megi II w trakcie tuningu
www.tomaszstezala.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mincek 6th gear

|
Wysłany: Pon Lip 19, 2010 18:29 Temat postu: |
|
|
co jak co, ale material z vectry mi sie podoba  _________________ Trudno jest być zajebistym, ale ktoś to musi robić...
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tomek_RSi 1st gear

|
Wysłany: Pon Lip 19, 2010 18:42 Temat postu: |
|
|
basenji napisał: | W Dzienniku Elbląskim jest notka a w TV -Elblag dośc duży i ciekawy materiał filmowy. http://www.tv.elblag.pl/ Zdrówko |
odpowiedzi na banalne pytanie prowadzącego "czym Was urzekły renówki" daję 10/10 pkt gratuluję refleksu. _________________ Tomek // PIKUR 3M
|
Powrót do góry |
|
 |
blondas 4th gear

|
Wysłany: Pon Lip 19, 2010 22:53 Temat postu: |
|
|
najbardziej spóżniony ale zadowolony że był...
przynajmniej jestem poza podejrzeniem że to ja już 2 rok deszcz przyworzę...
p.s. trasa Elbląg-Płońsk 5h w tym okołoo 40 km w korku |
|
Powrót do góry |
|
 |
Komar 1st gear

|
Wysłany: Pon Lip 19, 2010 23:51 Temat postu: |
|
|
Dziekuje, ze po raz kolejny, moglem byc na najlepszym zlocie jaki jest organizowany, pod kazdym wzgledem, klimatu i organizacji zawodów, jesteście bezkonkurencyjni i najlepsi
a te glupie komentarze, sa zenujace i smieszne, bylem tam i gowno potrafilem zrobic swoim autem, nie ogarniam swojej fury tylko wstyd mi sie do tego przynac - tak powinno byc napisane, ale ktos nie mial odwagi, wiec jak polska tradycja nakazuje lepiej zrzucic na kolesiostwo i przekrety...
aaaa, i chcialbym sie dowiedziec, czyj byl pomysl z tym piciem coli przez slomke w przyszlym roku dam mu do wypicia 0,2 finki w ten sposob, mysle, ze reakcja bedzie prawie jak moja
p.s.Prosiaczek, nie jechałes dzis przypadkiem w okolicach godz 22 do gorzowa droga nr 22  |
|
Powrót do góry |
|
 |
koza 4th gear

|
Wysłany: Wto Lip 20, 2010 06:29 Temat postu: |
|
|
blondas napisał: |
p.s. trasa Elbląg-Płońsk 5h w tym okołoo 40 km w korku |
A mi trasa z parteru na drugie piętro zajęła jakieś dobre 15min i tak się wczoraj zastanawiałem czy był taki korek na schodach czy byłem trochę przemęczony  _________________ Nic żadnej roboty nie wezmę, nie wiem , nie znam się, nie orientuje się zaaaaarobiony jestem!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Shymek 1st gear

|
Wysłany: Wto Lip 20, 2010 06:57 Temat postu: |
|
|
Ja również dziękuję organizatorom za świetną imprezkę izaangażowanie .
Plusów całe mnóstwo więc nie będę ich wymieniał ale pokuszę się okilka rzeczy które można by poprawić:
1. POGODA!! (heheheh tak tak wiem że to nie od was zależy )
2. Nagłośnienie -> 20 metrów od namiotów już prawie nic nie słychać...
3. Formularz oceny tjuningu -> sporo startuję w poważnych imprezach tuningowych i na ten temat mogę sporo doświadczenia przekazać:
- zabudowa bagażnika jak najbardziej powinna być oceniana (nie jak gra a jak wygląda)
- różne elementy oceniane na plus niepowinny być tak oceniane bo nie do każdego auta to pasuje. Wystarczyło by z listy oceny zamontować wszystko co było wypisane i wygrana w kieszeni! Brewki czy podświetlenie podwozia dawno wyszły z mody tak samo jak lambodors itp. Często wyżej punktowany jest performance (markowe produkty) niż kupa laminatu na zewnątrz.
4. Jeśli organizatorzy pokazują przejazdy pokazowe przed konkurencją to nie mogą się co chwila mylić W ferworze walki jak najbardziej jest to dozwolone hehe
Jak sobie coś przypomnę to dopiszę
Pozdrawiam wszystkich organizatorów i uczestników -> do zobaczenia za rok -> 3Miasto wywiezie jeszcze wiecej co nie będzie posądzania że organizatorzy zgarniają nagrody  |
|
Powrót do góry |
|
 |
pR0SiAczek 6th gear

|
Wysłany: Wto Lip 20, 2010 07:05 Temat postu: |
|
|
Komar napisał: | p.s.Prosiaczek, nie jechałes dzis przypadkiem w okolicach godz 22 do gorzowa droga nr 22  |
jechałem, ok. 22 byliśmy gdzieś między dobiegniewem a strzelcami
dzięki wszystkim za opinie i uwagi, to naprawdę bezcenne. szczegolnie uwagi majace na celu poprawe w aspektach ktore w Waszej opinii lezaly. _________________ Power is nothing without control
-------------------------------------
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|