Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
L.G. 4th gear

|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 00:31 Temat postu: |
|
|
co do ogniska to gdzie bedzie na wiatach ?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mincek 6th gear

|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 07:22 Temat postu: |
|
|
Kazuki napisał: | Siemanko, mam takie pytanie troche odbiegajace od obecnej dyskusji, ale gdzie bedzie odbywac sie jazda sprawnosciowa ?  |
Pl. Kazimierza Jagielonczyka. _________________ Trudno jest być zajebistym, ale ktoś to musi robić...
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
rosa Admin

|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 08:13 Temat postu: |
|
|
Plytka bedzie jedna dla wszystkich... Ten sam utwor... _________________ Elbląg moim miastem, RENAULT moją marką |
|
Powrót do góry |
|
 |
rosa Admin

|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 08:17 Temat postu: |
|
|
L.G. napisał: | co do ogniska to gdzie bedzie na wiatach ?? |
Duza wiata w Bazancie... _________________ Elbląg moim miastem, RENAULT moją marką |
|
Powrót do góry |
|
 |
pR0SiAczek 6th gear

|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 10:31 Temat postu: |
|
|
w tym roku nie bedzie dB drag zwanego u nas SoundOff...
gwarantuje tylko SUBIEKTYWNA ALE RZETELNA ocene dokonana przez wyselekcjonowane jury, w ktorego sklad wchodzic beda trzy osoby  _________________ Power is nothing without control
-------------------------------------
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
wojtekelblag 2nd gear

|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 13:16 Temat postu: |
|
|
ognisko na ktora?? z gory dzieki:) _________________ Renault Laguna:D |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kubex 5th gear

|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 14:58 Temat postu: |
|
|
basenji napisał: | Dam swoje czastuszki albo Wagnera.
Wybierajcie!
zdrówko |
A tutaj o co chodzi :> ?  _________________ Expression+Imagine=Renault |
|
Powrót do góry |
|
 |
pR0SiAczek 6th gear

|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 18:04 Temat postu: |
|
|
o rodzaj muzy do testu audio
ja bym np wzial pytke testowa pioneera i TLC-No Scrub pierwsze 25 sekund wystarczy ale ja w jury nie bede i dobrze! _________________ Power is nothing without control
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kubex 5th gear

|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 18:08 Temat postu: |
|
|
Hm...ja mogę coś skręcić z dużą ilością basu albo z kozackimi utworami  _________________ Expression+Imagine=Renault |
|
Powrót do góry |
|
 |
renata 5 Gość
|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 18:40 Temat postu: |
|
|
Po 1wsze primo jezeli w 25sek lub na podstawie testowej plyty pioneera mozna stwierdzic jak gra dany system (wyjatek Db drag)to ja np. sie juz wycofuje.
Po 2gie primo jezeli plytka z ,,duza iloscia basu'' ma byc w podobnej roli to ja rowniez sie wycofuje.
Z tego co wiem na podstawie takich tam sobie plyt nie wazne jak brzmiacych nie mozna stwierdzic poprawnosci systemu. Bo nie wiemy do czego dazyl autor danej plyty. O czym mowi nam np.; http://www.pasca.org.pl/PASCA%20-%20regul2007-dźwięk.pdf
szczegolnie ppkt. 5.4.1
Oczywiscie wiadomo nikt nie liczy tu na poziom w.w organizacji ale jednak jakies minimum trzeba chyba zachowac.
Po3cie Miejmy nadzieje, ze to tylko nasze/moje nieuzasadnione obawy i zostaniemy milo zaskoczeni poziomem przygotowania sedziow i nasze wszelkie obawy i propozycje pozyczania plyt na konkurencje zostana rozwiane. POZDROWIONKA. |
|
Powrót do góry |
|
 |
antymalkontent Gość
|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 20:27 Temat postu: |
|
|
po pierwsze primo: czytaj uwaznie!! PROSIACZEK napisal co by zrobil!!w jury nie bedzie!!
po drugie primo i bardzo WAZNE: porownywanie rekreacyjnego zlotu z konkursami PASCA to GIGANTYCZNA przesada... czyzby nadmierna chec wspolzawodnictwa?
po trzecie primo: rozumiem ze jesli gusta i kryteria sedziow beda inne niz opisane laboratoryjnie profesjonalne kryteria - TWOJE EGO nie wytrzyma... bo przeciez sie wycofujesz od razu... chyba jednak wspolzawodnictwo odpada chociaz chyba tylko wg innych niz odpowiadajace zasad odpada |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mincek 6th gear

|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 20:42 Temat postu: |
|
|
Basenji, prosze Cie, zajmij sie Tuningiem
Kubex, duza ilosc basu i "kozackie" utwory (cokolwiek to ma oznaczac) pozostaw na DB drag (o ile tylko skombinujesz odpowiedni przyzadzik)
Prosiaczek jak to Ty nie bedziesz ?? to hmmm ktore 3 osoby ???
mysle ze cosik znajde w tych swoich plytkach by odpowiednio to przetestowac...  _________________ Trudno jest być zajebistym, ale ktoś to musi robić...
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pR0SiAczek 6th gear

|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 20:47 Temat postu: |
|
|
ja sie totalnie nie nadaje bo mam sluch tylko od 20Hz do 500Hz a potem od 10kHz do 30kHz... srodek dla mnie nie istnieje... _________________ Power is nothing without control
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
renata 5 Gość
|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 20:58 Temat postu: |
|
|
Cytat: | po pierwsze primo: czytaj uwaznie!! PROSIACZEK napisal co by zrobil!!w jury nie bedzie!!
po drugie primo i bardzo WAZNE: porownywanie rekreacyjnego zlotu z konkursami PASCA to GIGANTYCZNA przesada... czyzby nadmierna chec wspolzawodnictwa?
po trzecie primo: rozumiem ze jesli gusta i kryteria sedziow beda inne niz opisane laboratoryjnie profesjonalne kryteria - TWOJE EGO nie wytrzyma... bo przeciez sie wycofujesz od razu... chyba jednak wspolzawodnictwo odpada chociaz chyba tylko wg innych niz odpowiadajace zasad odpada |
upsss... nie chcialem nikomu podnosic cisnienia, a widze
wykrzykniki
Szczere sorki ale moje zamierzenia nie byly takie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
pR0SiAczek 6th gear

|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 21:05 Temat postu: |
|
|
jako przywolany oraz posrednio jako zrodlo sporu to nie wydaje mi sie zeby tu chodzilo o cisnienie... jako organizator MEGAzlotu zapraszam na imprezke, chetnie zapoznam sie z takim sprzetem ktory smialo moze konkurowac w zawodach PASCA... naprawde fajnie byloby zrobic sobie odsluch tluczonej szyby w porzadnie zrobionym audio... mialem okazje w zyciu wsluchac sie w dzwiek z glosnikow stacjonarnych o wartosci ok. 400 tys. zl i do konca zycia bede to pamietal  _________________ Power is nothing without control
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|