Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pR0SiAczek 6th gear

|
Wysłany: Nie Kwi 02, 2006 11:18 Temat postu: www.MEGAzlot.elblag.com.pl |
|
|
Oficjalna strona MEGAzlotu Elblag Lato 2006
http://www.megazlot.elblag.com.pl _________________ Power is nothing without control
-------------------------------------
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
reno12 Gość
|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 20:08 Temat postu: |
|
|
nie no kurcze jesli tak bylo w zeszlym roku jak w necie pokazuja to calkiem ciekawie byloby podjechac do elblaga na impreske  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mincek 6th gear

|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 20:11 Temat postu: |
|
|
reno12 napisał: | nie no kurcze jesli tak bylo w zeszlym roku jak w necie pokazuja to calkiem ciekawie byloby podjechac do elblaga na impreske  |
imprezka z roku na rok sie rozkreca, a rozkreca sie miedzy innymi poprzez to ze przyjezdza coraz to wiecej osob, a i my jako organizatorzy staramy sie by z roku na rok bylo coraz ciekawiej...
narazie trwaja przygotowania pelna para, ale na poczatku maja juz beda szczegoly.. _________________ Trudno jest być zajebistym, ale ktoś to musi robić...
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
bonus 1st gear

|
Wysłany: Pią Maj 12, 2006 22:12 Temat postu: |
|
|
Siemanko! Mam pytanko!
Dlaczego w tym roku impreza będzie na Jagielończyku?
Tam jest straszna dla opon nawierzchnia (polbruk) !!!
Wiem że to najbardziej atrakcyjne miejsce w E-gu , ale co będzie jak bedziemy musieli usunąć ślady spalonej gumy????  |
|
Powrót do góry |
|
 |
rosa Admin

|
Wysłany: Pią Maj 12, 2006 22:20 Temat postu: |
|
|
Hehe.. spoko.. na bank bedziemy musieli i na bank wiemy jak sie do tego zabrac !! Ty namawiaj, aby jak najwieksza ilosc MCKP sie zjawila na zlocie Poza tym moglbys wpasc na ktorys "regionalny" i pogadac co Wy byscie chcieli itp itd  |
|
Powrót do góry |
|
 |
bonus 1st gear

|
Wysłany: Pią Maj 12, 2006 22:45 Temat postu: |
|
|
No jak narazie to napewno będzie nas więcej niż rok temu , i napewno zgarniemy więcej pucharków!!!!
Postaram się spotkać z Wami przy najbliższej okazji i obgadać szczegóły!!!
Ale jak wiadomo MCKP nie jest wybredny i chce tylko wyścigów na 1/4 mili  _________________ MCKP #067 |
|
Powrót do góry |
|
 |
rosa Admin

|
Wysłany: Sob Maj 13, 2006 07:53 Temat postu: |
|
|
Hehehe... wiem Bonus wiem i zaufaj ze chcielismy... No, ale niestety jeszcze nie w tym roku 4oom to jest sporo zachodu i w tym roku po prostu juz nie starczy czasu :/ No, ale mam nadzieje, ze to Was nie zrazi ) No i moze w koncu zjawicie sie na dwa dni ? Przeciez na mierzeje to 30min drogi, jesli nie chcielibyscie kimac w ELB ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
bonus 1st gear

|
Wysłany: Pon Maj 15, 2006 09:50 Temat postu: |
|
|
Napewno ekipa MCKP bedzie w tym roku liczniejsza , ale czy na dwa dni to się jeszcze zobaczy. _________________ MCKP #067 |
|
Powrót do góry |
|
 |
uszaty 3rd gear i jakas predkosc w koncu :)

|
Wysłany: Nie Maj 21, 2006 20:58 Temat postu: |
|
|
co to jest trolej ?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mincek 6th gear

|
Wysłany: Pon Maj 22, 2006 07:38 Temat postu: |
|
|
uszaty napisał: | co to jest trolej ?? |
autko na trolejach to takie autko z koleczkami z tylu jak od wozka (w skrocie). Niestety z tego co narazie nam wiadomo nie dojada do nas  _________________ Trudno jest być zajebistym, ale ktoś to musi robić...
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pR0SiAczek 6th gear

|
Wysłany: Pon Maj 22, 2006 15:43 Temat postu: |
|
|
mincek 'nie narazie' tylko "z pewnoscia" niestety  _________________ Power is nothing without control
-------------------------------------
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
uszaty 3rd gear i jakas predkosc w koncu :)

|
Wysłany: Pon Maj 22, 2006 17:51 Temat postu: |
|
|
dzieq |
|
Powrót do góry |
|
 |
EFT 1st gear

|
Wysłany: Wto Maj 30, 2006 12:11 Temat postu: |
|
|
Tak sobie tu klikacie o zlocie a ja miałbym jedną propozycję... Żeby wszystko sprawniej poszło czy nie można by było przeprowadzać konurencji równocześnie ?? Nie wiem jakie konkurencje będą ale tak dla przykładu naprzykład żeby CarAudio odbywało się razem z konkurencją sprawnościową. Więcej będzie się działo w jednym czasie a i ludzie się nudzić nie będą... To taka moja sugestia pod rozwagę organizatorów
Pozdrowionka |
|
Powrót do góry |
|
 |
rosa Admin

|
Wysłany: Wto Maj 30, 2006 14:34 Temat postu: |
|
|
Czyli mamy rozumiec, ze Pan Krzysztof sie nudzil w pewnych momentach w ubieglych latach A tak na poważnie trzeba brac pod uwage mozliwosci powierchniowe... Car-audio tez by chcialo, aby bylo gdzies na widoku itp itd... Generalnie ten problem jest od samego poczatku robienia MEGAzlotow...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
EFT 1st gear

|
Wysłany: Wto Maj 30, 2006 15:07 Temat postu: |
|
|
Może nie tyle co nudził ale przejazd 40 (słowie: czterdziestej) osoby loganem z piłką na satelicie tempem emeryta po placu nie wzbudzał u mnie już większych emocji.. Nie wiem jakie w tym roku będą możliwości powierzchniowe ale jestem pewnien że zdolności organizacyjne pana prezesa pozwolą wybrać odpowedni kompromis i wszyscy będą zadowoleni. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|