Fanklub Uzytkownikow RENAULT Elblag www.FUREL.ELBLAG.pl
Fanklub Uzytkownikow RENAULT w Elblagu

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

www.MEGAzlot.elblag.com.pl
Idź do strony 1, 2  Następny

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum www.FUREL.ELBLAG.pl Strona Główna -> MEGAzlot Elblag Lato 2006
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pR0SiAczek
6th gear
6th gear

PostWysłany: Nie Kwi 02, 2006 11:18    Temat postu: www.MEGAzlot.elblag.com.pl Odpowiedz z cytatem

Oficjalna strona MEGAzlotu Elblag Lato 2006
http://www.megazlot.elblag.com.pl
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
reno12
Gość

PostWysłany: Pon Kwi 03, 2006 20:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie no kurcze jesli tak bylo w zeszlym roku jak w necie pokazuja to calkiem ciekawie byloby podjechac do elblaga na impreske Exclamation
Powrót do góry
Mincek
6th gear
6th gear

PostWysłany: Pon Kwi 03, 2006 20:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

reno12 napisał:
nie no kurcze jesli tak bylo w zeszlym roku jak w necie pokazuja to calkiem ciekawie byloby podjechac do elblaga na impreske Exclamation

imprezka z roku na rok sie rozkreca, a rozkreca sie miedzy innymi poprzez to ze przyjezdza coraz to wiecej osob, a i my jako organizatorzy staramy sie by z roku na rok bylo coraz ciekawiej...

narazie trwaja przygotowania pelna para, ale na poczatku maja juz beda szczegoly..

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
bonus
1st gear
1st gear

PostWysłany: Pią Maj 12, 2006 22:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Siemanko! Mam pytanko!
Dlaczego w tym roku impreza będzie na Jagielończyku?
Tam jest straszna dla opon nawierzchnia (polbruk) !!!
Wiem że to najbardziej atrakcyjne miejsce w E-gu , ale co będzie jak bedziemy musieli usunąć ślady spalonej gumy???? Twisted Evil
Powrót do góry
rosa
Admin

PostWysłany: Pią Maj 12, 2006 22:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hehe.. spoko.. na bank bedziemy musieli i na bank wiemy jak sie do tego zabrac !! Ty namawiaj, aby jak najwieksza ilosc MCKP sie zjawila na zlocie Wink Poza tym moglbys wpasc na ktorys "regionalny" i pogadac co Wy byscie chcieli itp itd Smile
Powrót do góry
bonus
1st gear
1st gear

PostWysłany: Pią Maj 12, 2006 22:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No jak narazie to napewno będzie nas więcej niż rok temu , i napewno zgarniemy więcej pucharków!!!!
Postaram się spotkać z Wami przy najbliższej okazji i obgadać szczegóły!!!
Ale jak wiadomo MCKP nie jest wybredny i chce tylko wyścigów na 1/4 mili Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
MCKP #067
Powrót do góry
rosa
Admin

PostWysłany: Sob Maj 13, 2006 07:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hehehe... wiem Bonus wiem i zaufaj ze chcielismy... Twisted Evil No, ale niestety jeszcze nie w tym roku Sad 4oom to jest sporo zachodu i w tym roku po prostu juz nie starczy czasu :/ No, ale mam nadzieje, ze to Was nie zrazi Smile) No i moze w koncu zjawicie sie na dwa dni ? Przeciez na mierzeje to 30min drogi, jesli nie chcielibyscie kimac w ELB Smile)
Powrót do góry
bonus
1st gear
1st gear

PostWysłany: Pon Maj 15, 2006 09:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Napewno ekipa MCKP bedzie w tym roku liczniejsza , ale czy na dwa dni to się jeszcze zobaczy.
MCKP #067
Powrót do góry
uszaty
3rd gear i jakas predkosc w koncu :)

PostWysłany: Nie Maj 21, 2006 20:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

co to jest trolej ??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Mincek
6th gear
6th gear

PostWysłany: Pon Maj 22, 2006 07:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

uszaty napisał:
co to jest trolej ??

autko na trolejach to takie autko z koleczkami z tylu jak od wozka (w skrocie). Niestety z tego co narazie nam wiadomo nie dojada do nas Sad

Powrót do góry
pR0SiAczek
6th gear
6th gear

PostWysłany: Pon Maj 22, 2006 15:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mincek 'nie narazie' tylko "z pewnoscia" niestety Sad
uszaty

PostWysłany: Pon Maj 22, 2006 17:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dzieq
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
EFT
1st gear
1st gear

PostWysłany: Wto Maj 30, 2006 12:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak sobie tu klikacie o zlocie a ja miałbym jedną propozycję... Żeby wszystko sprawniej poszło czy nie można by było przeprowadzać konurencji równocześnie ?? Nie wiem jakie konkurencje będą ale tak dla przykładu naprzykład żeby CarAudio odbywało się razem z konkurencją sprawnościową. Więcej będzie się działo w jednym czasie a i ludzie się nudzić nie będą... To taka moja sugestia pod rozwagę organizatorów

Pozdrowionka
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
rosa
Admin

PostWysłany: Wto Maj 30, 2006 14:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czyli mamy rozumiec, ze Pan Krzysztof sie nudzil w pewnych momentach w ubieglych latach Evil or Very Mad Wink A tak na poważnie trzeba brac pod uwage mozliwosci powierchniowe... Car-audio tez by chcialo, aby bylo gdzies na widoku itp itd... Generalnie ten problem jest od samego poczatku robienia MEGAzlotow... Smile
Powrót do góry
EFT
1st gear
1st gear

PostWysłany: Wto Maj 30, 2006 15:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może nie tyle co nudził ale przejazd 40 (słowie: czterdziestej) osoby loganem z piłką na satelicie tempem emeryta po placu nie wzbudzał u mnie już większych emocji.. Nie wiem jakie w tym roku będą możliwości powierzchniowe ale jestem pewnien że zdolności organizacyjne pana prezesa pozwolą wybrać odpowedni kompromis i wszyscy będą zadowoleni.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum www.FUREL.ELBLAG.pl Strona Główna -> MEGAzlot Elblag Lato 2006 Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: